geooo 2010.12.20. 21:06

Karácsonyi puncs

Hozzávalók:

fél l vörösbor, fél l víz, 1 tasak puncs fűszerkeverék, a narancs leve, 6 evőkanál cukor, 2felesnyi rum, 2 filter tea

 

1. A bort összeöntöm a vízzel és felteszem forrni.

2. Amikor forr, beleteszem a teát,5 percig állni hagyom (közben levettem a gázt takarékra).

3. Kiveszem a filtereket és hozzáadom a többi hozzávalót.

A bejegyzés trackback címe:

https://27in1.blog.hu/api/trackback/id/tr422528811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása