2010.12.20. 21:06
Karácsonyi puncs
Hozzávalók:
fél l vörösbor, fél l víz, 1 tasak puncs fűszerkeverék, a narancs leve, 6 evőkanál cukor, 2felesnyi rum, 2 filter tea
1. A bort összeöntöm a vízzel és felteszem forrni.
2. Amikor forr, beleteszem a teát,5 percig állni hagyom (közben levettem a gázt takarékra).
3. Kiveszem a filtereket és hozzáadom a többi hozzávalót.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.